info
 
expositiezaal
 

SHADOW AND HIGHLIGHTS

'Shadow and Highlights' is een bedrijfje gespecialiseerd in grafische vormgeving en fotografie. Zo kunnen er folders, brochures of advertenties worden vervaardigd met de daarbij behorende fotografie, in één totaal pakket.

Fotografie en vormgeving

Eigenaar Rob van Bruggen, die zijn studio de afgelopen jaren voornamelijk voor kunstfotografie gebruikte, heeft zijn werkzaamheden uitgebreid met Grafisch ontwerp. Na jaren voor de Marketing afdeling van een uitgever te hebben gewerkt, vond hij het tijd om voor zich zelf te beginnen.

Doordat hij jaren de vertaalslag heeft gemaakt tussen de ideeën van een Marketing afdeling en de daaruit voortkomende grafische beelden, kan hij u genoeg advies geven voor u grafische uitingen.
Maak eens een geheel vrijblijvende afspraak, als het gaat om advies of overleg voor een nieuwe huisstijl, leaflets, magazines, advertenties of drukkerijen.

 Kunstfotografie is nog steeds zijn favoriete bezigheid. De afgelopen jaren exposeerde hij o.a. in de Stadskunstkamer van Haarlem, Kunstcentrum Haarlem en het Provinciehuis. Hij werkt in zijn fotografie voornamelijk met fotomodellen en maakt daar artistieke beelden mee.
Zijn opgebouwde ervaring daarmee, steekt hij nu ook in commerciële fotografie.

Exposeren fotografie

Heeft u belangstelling om foto's te exposeren in uw galerie, bedrijf of kantoor? Neem gerust kontakt op. De foto's zijn afgedrukt op 60 x 90 cm (aluminium/plexiglas/dibond).

Photoshopcursus voor fotografen

Ook geeft hij privé cursussen voor beginnende fotografen/kunstenaars die meer van Photoshop willen weten. Zijn kunstfotografie is doorweven van effecten die gemaakt zijn in Photoshop, zonder dat dit echt te zien is. Bekijk de voorbeelden op deze website.